YASMIN

  NELLIE Med sin sprudlande energioch stora leende är Nellie en enastående receptionist.Hon får varje kund att kännasig sedd, hörd och uppskattad. Vad skulle vi göra utan Nellie? 

Vi på Runy's

  ARACELLI Aracelli sprudlar av idéeroch har alltid förslag påvad just Du passar i. Så är du inte helt säker på vad du vill göra med ditt hår, gå till Aracelli!Vi lovar att du är i goda händer.

ARACELLI

  CAROLINE Carro är vårt senastestjärnskott i receptionen. Hennes trevliga stämma hördu ofta när du ringer tilloss och hennes vackraleende får alla kunder attkänna sig varmt välkomna till salongen. 

CAROLINE

DAVID

 DAVID David är en varm, lugn och behaglig person med enkärlek för finess och det lilla extra.Han är fantastisk på uppsättningar. Inte ett hårstrå ligger på fel plats när mangår ifrån Davids stol.

AMANDA

  AMANDA   

FARNAZ

  FARNAZ Med sitt varma sätt och sin förmåga att se och lyssna på varje kund har Farnaz en enastående fallenhet för att skapa frisyrer som överensstämmer med varje kunds unika önskemål. 

FRIDA

  FRIDA Frida vet hur man arbetar med saxen och penslarnapå bästa möjliga sätt.Hon är fantastiskpå korta, tjocka och bångstyriga hår samtpå färg.Vi är inte förvånade attFrida är så populär! 

DIANA

  DIANA Diana är en otrolig talang och enastående med barn.Har ert barn frisörskräck ellerär det första klippningen?Boka en tid hos Dina såkommer er ögonsten fården bästa möjliga frisörupplevelsen. 

EMELIE

  EMELIE  

 SOFIA.V

  
 

  IDA N.  

IDA

RONJA


JANA

  JANA   

JENNIE

  JENNIE Korta och långa hår , coola killfrisyrer, häftiga färger,kyliga och varma toner.Jennie är mästare på sitt yrke helt enkelt.Äntligen är hon tillbaka frånsin mammaledighet.Vi är lyriska! 

JIMMY

  JIMMY Vi har många populära frisörer här på Runy´s men ingen så populär som Jimmy.Kolla på dina manliga vänner och bekanta, de som ärsnyggast i håret gårgaranterat till honom! ! 

JULIA

  JULIA Denna varma och pratglada frisör har en förkärlektill långa, blonda hår i softa toner och med mjuka former. Efter ett besök hos Julia ärman vacker i håret och fylldmed positiv energi. 

SMULAN

      

LINN

  LINN Linn, salongens pärla, har en sällsynt förmåga att skapa frisyrer och färger som framhäver varje kunds hudton, ansiktsdrag och personlighet. Alla människors vardag serolika ut, således är varjefrisyr unik 

MADELEINE

  MADELEINE Vi är väldigt glada meddelaatt Madde är tillbaka från sin mammaledighet Madde är riktigt duktig påkorta hår och långaherrfrisyrer. Hon jobbar måndagar såpassa på att boka innanhennes tider tar slut! 

MARIA

  MARIA Maria har fallenhet för korta, tuffa frisyrer. Hon gillar utmaningar och är inte främmande för att ta ut svängarna om Du som kundså önskar.Vill du testa något nytt ärMaria rätt frisör för dig! 

LOLLO

  LOLLO Lollo är för närvarande mammaledig men vi längtartills hon kommer tillbaka.Hon är en erfaren,professionell och ordentligfrisör med fallenhet för klipptekniker och former. 

MARIA V.

  MARIA V. Maria V är en fantastisktduktig frisör och stylist  somgör magiska uppsättningar.Hon är även make-uppartist.Ska du gifta dig? Låt Mariagöra dig till ditt allra vackraste jag på din speciella dag! 

MATILDA

  MATILDA  

MARIE

  MARIE Marie brinner verkligen för sitt yrke. Hennes varma personlighet och skicklighetmed sax och penslar kommerfå Dig som kund att viljakomma tillbaka,om och om igen! 

NATALIA

  NATALIA   

NAZILA

 NAZILA Nazila är en lugn ochharmonisk frisör med ett ögaför detaljer ochnaturliga toner. Önskar du att koppla av, bli väl omhändertagen och därtill känna dig trygg är det Naziladu skall gå till. 

SANNA

  SANNA Denna, lite underfundiga,frisör är en riktig stjärna på avfärgningar, färgkorrigeringar och extremfärger.Behöver ditt hår räddas eller önskar du en färg som ärutöver det vanliga är Sannarätt frisör för dig! 

NATALIET

PIA

  PIA Pia är salongens mest erfarna frisörer och hennes kunskapgår inte att ta miste på.Hon är fantastisk på färg och slingor och har en unikförmåga att få tunna hår attse fylligare och tjockare ut. 

 NATALIE  

SASHA

  SASHA Sasha är en fantastisktduktig frisör och stylist som gör magiska uppsättningar.Han är även make-upartist.Ska du gifta dig? Låt Sasha göra dig till ditt allravackraste jag på dinspeciella dag!  

 

 
 

SANAZ

  SANAZ Sanaz har alltidkundernas bästa i åtanke.Hon är fantastisk på att gegoda hårråd och delat gärna med sig av sin gedignakunskap.Hon är otroligt duktig pålockiga hår samt färgoch slingor. 

SHIRIN

  SHIRIN Shirins hand med saxen ärnågot utöver det vanliga.Hon är en mästare på permanent och lockiga hår.Vi garanterar att du blir väl omhändertagen av Shirin och hon utför Täbys bästa hårbottenmassage. 

TINA

  TINA Önskar du att besöka en glad och kreativ frisör är ”Tina den fina grekinnan” rätt för dig.Du kommer, efter mångaskratt, gå härifrån med ett leende på läpparna ochmed en ny passande frisyr. 

SOFIA

  SOFIA Sofia är en erfaren, duktigfrisör som alltid ger varjekund det lilla extra. Hennes styrkor är korthårsklippningar, softa blonda slingor och hon är otroligt duktig på frihands-och balayagetekniker.

YASMIN

  YASMIN   

KONTAKTA OSS

08-758 72 04

08-758 72 75

info@runys.com

ADRESS

Biblioteksgången 1

Täby centrum, entré G

ÖPPETTIDER

Mån-fre 10.00 – 20.00

Lör-sön 10.00 – 18.00

 

Copyright © 2015 Runys Frisörer - Stortorget 235, Täby centrum entre O - Tel: 08-758 72 04 / 758 72 75                                                                                                                                    Produktion: Ja-Idébyrån